5 bulan mengandung

Hyee mommy ii🤭 nak tanya , start bile ye boleh beli brg ii baby ? Saya skg dh 5bulan mengandung . Lau boleh beli skg , brg apaa yg kene beli ye ? Maklumla anak sulungg ni ha . 🤭🤭 . Ade yg kata babycot xperlu beli . Membazir katanyaa .

1 Balas

skrg pun bole da beli slow2x , kumpul tiap bulan. mcm bln ni prepare barang pantang mommy, next baby pula. mcm baby cot tuh pun betul. awal ni anak akan dgn kita, tambah kalau fully bf. mcm yg tuh nnt pun bole beli.