Hospital utk bersalin

Hye mummies! Ada x sesape leh rekomen hospital bersalin yg mana ok sekitar area seri kembangan/putrajaya. With affordable price. Sy terpaksa choose swasta sbb hospital gov semua xbagi en suami menunggu bersama dlm labor room kan? Ke ada hospital gov yg allow dia musim2 covid/pkp ni?

1 Balas

mmg tak ada hospital gov yg benarkan suami teman...swasta kne ambik covid 19 test bru boleh branak try la tgok hrga kpj

3y ago

😔