Diarrhea satu kali

Hye moms siapa kat sini pernah dapat diarrhea masa delayed period? Result upt masih samar dan DPO18.. Period tak regular.. Diarrhea tu tanda pregnant ke? Pastu ada cramp dkt bahagian bawah perut. Rasa nak tido je sepanjang hari sejak 3 hari lepas. Kepala kerap sakit dan rasa kembung perut. Kerap jugak sembelit. Cuma hari ini cerry berry petang tadi. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

tbalik plak dgn saya.. saya klu nak period mesti diarrhea dlu..

i pernah mcm tu sblm dpt tau i pregnan. awk dh test upt?