sakit pinggang

Hye mommy. .spe yg pernh rsa skit pinggang..tp hnya sblh shja. .ape ye yg mommy2 akn buat.?dtg skit scra tba2. .??. .pregnant 33w. .rse mcm nk tmpl yg patch pns 2. .tp mcm x brny. .kot mommy2 laen ade ptua nk ilg kn ke. .?tq mommy ?

10 Balas

Sis mcm sy laaa.. Sy skrg ni sakit peha, lenguhh sgt! nk bangun pun ssh, kalau duduk nk ngesot ke tepi pun seksa rse.. duk urut dgn losyen kt peha tp x hlg pun sakit tuu,rse2 dh sebulan jgk nii, pinggang sy xde rsa sakit pulak..Suami nk anto cek klinik tp sy xnk klinik 😥 sbb dh boring main klinik jee..

4y ago

Kalo pehe cba urt2 je. .sye pehe ke betis ke mmg x sakit .yg sakit pggang. .mmg mngs kalo kne. .😥😭. .2 hari than sakit. .nk buat ape pon sume trsekat. .sbb sakit..bngkok kn. .