Suntik kancing gigi

Hye mommy’s ... nak tnya kandungan berapa minggu mommy2 kena suntik kancing gigi ye ? rsa nervous pula nak p cucuk ni.. ada apa2 pengalaman tak sepanjang cucuk kancing gigi ..☺️☺️

49 Balas

Saya baru cucuk hari selasa hari tu, so far ok lah.. Time dia masuk kan jarum x rasa apa cuma bila ubat nak masuk tu agak pedih sikit. Lepas cucuk tu alhamdulillah semua ok, x da rasa nak demam cuma tempat cucuk akan sakit sekejap so jangan angkat berat berat lepas tu. Banyak kan berehat. Good luck for u🤭