Suntik kancing gigi

Hye mommy’s ... nak tnya kandungan berapa minggu mommy2 kena suntik kancing gigi ye ? rsa nervous pula nak p cucuk ni.. ada apa2 pengalaman tak sepanjang cucuk kancing gigi ..☺️☺️

49 Balas

sy lambat 30week baru kena, 34week setel dose ke2.. masa masuk jarum xsakit pun, masuk je ubat tu terasa sakit juga kejap je.. 1st dose sakit xleh sentuh tempat kena injit tu + lenguh, second dose okay dah, xsakit mana ..huhuu