Nipple Crack

Hye mommies, Saya new mom, ada tips tak hilang kan pedih nipple crack. Sakit sangat bila nak menyusu kan baby.. 😭

1 Balas

ada petua kata sapu susu badan kita tu kat tempat yang luka tuu... saya pernah try dan menjadi... letak krim khas untuk nipple crack pon boleh... terbaru saya pernah try, sapu krim Mayyababy, sebab masa tu tak tahan sangat2, krim nipple crack tak bawak sekali... alhamdulillah cepat sembuh jugak...