Mggu Lepas Scan Doctor Kata Mcm Nak Period Sbb Rahim Tebal

Hye mommies.. Penah x mommies alami mcm sy? Sy delay period almost 2 weeks.. 1st week sy cek upt - ve.. Tp sy sakit perut mcm sggugut xboleh tahan sy g jumpa doct..doct scan doct ckp xpregnant sbb xnmpk apa².. Doct ade ckp sy rs awk nk period kot sbb nampak rahim awk tebal mcm nk period.. Tp ade nampak telur.. So, doct suruh sy cek upt setiap mggu utk bln ni kalau - ve gk maknanya mmg bln ni sy xperiod sbb hormon.. Td sy cek lepas delay 2 mggu period n result die mcm ni.. Sblm ni confirm nmpk 1 line terang..arini 1 terang 1 kabur.. Ade mommies mcm sy? Doct kata mcm nk period tp at the end pregnant cuma lambat.. Mommies nmpk x yg line kabur tu?

Mggu Lepas Scan Doctor Kata Mcm Nak Period Sbb Rahim Tebal
81 Balas

Saya pernah positif pregnant dah lambat 2 week period, tapi selalu rasa sakit belakang Dan tak ada rasa nak muntah, belum sempat nak pergi klinik dah sakit perut keluar darah keguguran, kalau saya ada baca itu macam sebab janin tak berkembang, kalau saya selalu muntah kalau betul ada janin, kalau tak rasa loya biasanya keguguran, dah 2 kali rasa keguguran