hye

hye beauty momies.. ade ke sesiapa yg preegy n alami sakit2 pinggang, n bagian perut rase sebu mcam angin ta lepas.. act ni pregy kali ke3.. sblom2 ni ta de simtom2 mcm ni.. normal ke..?? n klau ikot last period, skang 9weeks..

1 Balas

saya mase weeks mula2 pun ade rasa skt pgg n prt sebu mcm msk angin sebb saya mmg kurg mkn sbb x selera , skrg saya dah 22 weeks pun kdg2 ade mcm msk angin dn skt pgg

5y ago

saya pun yg first alahan x trok sgt ptg je yg kedua ni dr pagi bawak ke malam muntahnyer tp pkse mkn sbb prt msk anginkan , tpi tulah lps mkn mntah jgk semula heheehee skrg alhamdllah dh lps fasa tu