Menangis Masa Nak Tidur

Hy semua , nak tanya kenapa ya setiap kali anak saya nak tidur mesti dia menangis , menangis macam kena pukul ,kadang saya tak tau macam mana nak pujuk dia . adakah ini normal , anak saya baru sebulan . anak pertama ni ..

1 Balas

normal sis. Dia x selesa lg dgn keadaan sekeliling. Kena cari cara bg dia selesa. Cth dodoikn, bedung. Smpi umur 3-4blm nnt baru ok sikit. Ank sy 8bln pn ada masa akn menagis teruk bila ditidokn.

3y ago

iya. Kena sabar la 3,4 bln lps bersalin. Mmg baby meragam. Ank sy ok dah. Tp biasa la ada masa meragam jgk lagi2 bila demam nk tumbuh gigi.