Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Balas

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana barangan yang ditawarkan oleh Mothercare dan Theasianparent kepada pemenang merupakan barangan yang berkualiti dan terbaik untuk si kecil tambahan pula ini merupakan kehamilan pertama saya setelah sekian lama menanti,sudah tentu ia khabar gembira buat saya dan suami.Justeru, aplikasi Tap lah yang dapat membantu saya melihat perkembangan si kecil saya dari masa ke semasa malah ia juga membantu saya menambah ilmu pengetahuan sepanjang kehamilan saya kerana di dalam aplikasi Tap ini juga menyediakan artikel bacaan yang terbaik buat para ibu.