Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Balas

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana saya merupakan newbie ibu 😊. Pengalaman pertama melahirkan penghuni rahim pertama saya merupakan pengalaman yang sangat indah dan berharga ❤Sebagai newbie ibu saya perlu banyak belajar dan mendapat ilmu-ilmu berguna dalam usaha memberi yang terbaik buat si kecil saya. 🥰Bukan itu sahaja, kerjaya saya sebagai suri rumah sepenuh masa juga banyak memberi ruang kepada saya untuk membaca artikel-artikel yang disiarkan di dalam aplikasi TAP dan ia sememangnya sangat banyak membantu saya dalam memantau perkembangan tumbesaran si kecil kesayangan saya dan membantu menjawab segala kemusykilan yang timbul 🥰 Semoga ada rezeki buat penghuni rahim pertama saya untuk mencuba produk yang berkualiti dari Mothercare 🥰❤ Terima kasih theasianparent & Mothercare 💝