Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Balas

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana semua barangan yang ditawarkan merupakan antara koleksi idaman saya, dah ini bakal meringankan sedikit sebanyak beban perbelanjaan untuk menyediakan barangan keperluan untuk kegunaan selepas selamat melahirkan. Saya merasa amat beruntung kerana dapat mengenali TAP yg membantu saya mendapatkan ilmu dan maklumat tanpa had, menyelesaikan sebarang bentuk kemusykilan dan kebimbangan agar lebih kuat dan bersemangat utk meneruskan perjalanan kehamilan. Terima kasih TAP, In shaa Allah semoga ada rezeki saya dan kawan-kawan untuk menjadi antara yang bertuah ❤️