Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Balas

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana saya bakal menimang cahaya mata yg pertama pada bulan March 2023. Dgn adanya produk2 Newborn Starter Tote daripada Mothercare dapat membantu saya memudahkan kerja pengurusan baby lebih2 lagi utk anak pertama kerana saya belum apa pengalaman lagi dlm pengurusan baby. Produk Mothercare adalah produk yg sangat berkualiti dan ramai ibu2 yg telah berkongsi pengalaman yg bagus setelah menggunakan produk2 dari Mothercare. Saya berharap akan menjadi pemenang yg bertuah utk memenangi produk Newborn Stater Tote ni. Terima kasih theAsianparentMalaysia & Mothercare atas peluang yg telah diberikan kepada kami semua ni 🥰