Baby Nangis Malam

Huhu.. Baby sy stiap hari menangis malam.. Susah nk tidur balik.. Dh mnum susu, salin pampers, dh tuam, sapu mnyak yu yee pon still nangis2.. Nangis2 kuat lak tu... Ada sapa2 yg pernah jd situasi mcm ni? #firstexperience #firstbaby #24days

22 Balas

Kalo dia nangis malam.. kalo awak buatkan air suam2 untuk mandi kemudian suruh suami atau ayah baca alfatihah ayat kursi 3qul selawat pon dh cukup.niat moga anak dilindungi dari ummu sibyan.anak saya mcm tu dulu alhamdulillah lg2 lepas mandi dia terus susu fan tido

4y ago

Sebelum lupa.tengok juga pemakanan mommy kot ada lamggar pantang sbb sy dulu ade jd sbb langgar pantang makan bende sejuk so baby pon sejuk sekali.