Msalh haid

Hri ni hri ke11 darah haid sya tk henti kluar,apa perlu sya buat,dn korang ada tk pengalaman mcm ni? Sya buka google ada ckp cancer ovari or kanser dinding Rahim😔be4 ni tk pernh jdi mcm ni,pling lmbat 5 hri je tu pun msa bujang,sya ada kturunan cancer,dh meninggal tahun lpas..sya stress fkir keadaan sya,tahun lpas Sy disahkn ada dermoid cyst ,terpaksa jlankn oper bulan 1,tahun ni haid Sy kluar tk stop2,nk bersama tk boleh,ksian tngok suami,tpi suami fham keadaan sya..sya pun nk cuba periksa ke klinik..

1 Balas

Jangan self diagnose, mommy. Better dapatkan pemeriksaan daripada pakar O&G.