HB rendah☹️

Hri ni cek up kt klinik.. Bulan lepas,berat 65kg.. Bulan ni turun jadi 62kg.. HB pun rendah,10.2 je... Macam mana nak tambah berat badan eh.. makan dah mula selera.. tp berat turun lagi... Nak nangis lah macam ni..😔 Boleh bagi tips,senarai makanan dan semangat utk saya tak..🥺

16 Balas

Sy sejak mengandung xboleh makan iron tablet. Bila makan sy jadi alahan teruk smpai xboleh nak buat apa apa rasa bdn penat makan apa semua muntah semula.. Bila sy stop sy amalkan makanan2 utk gantikan iron tblet tu.. alhamdulillah hb xpernah bawah 12