Zaman dating....

Holla moms! Sebelum kahwin, berapa kali anda semua pergi dating? Atau ada ke yang dekat sini kenal pasangan selepas berkahwin? Mari kongsikan bersama dia ruang komen

Zaman dating....
7 Balas

saya tak penah dating dengan husben..😅🙈✌🏻lepas nikah baru dating .ms pestime jumpe husben pn sesi taaruf dkt rumah fmly sy tu pn dua2 fmly ada sekali... ms husben dtg hntr dokumen tuk nikah pn fmlynya pn ada skali.jd kami dating lepas nikah..bercinta pn lepas nikah😉✌🏻