Kentot

Hobi isteri sy semasa mengandong adalah kentot. Sy selalu meraikan aktiviti bini sy ini dengan menepuk tangan setiap kali isteri saya kentot. Kerana kentot mu itu sungguh berharga.

6 Balas

Badan dia banyak angin tu. Cuba la bawak pergi berurut. Sedap sikit badan tengah mengandung husband bawak pi berurut boleh jadi husband mithali. Banyak angin ni takde masalah pun tapi apa salahnya belanja isteri berurut kan