39week's

Hnmn!!!! Entah nak ckap apa tak tau bila nak brslin agak nya baby say lagi suka dlam prut nak mmbsar dlam kot dah 3kg lbih tapi msih blum ada tnda2 nak brslin mcm turun drah ke apa kalau skit To memang tak pyah lha ckap sllu skit blkang prut tpi tak branak lagi.. Bila orang ckap tak Lama lagi sya brslin last2 tdak jgak hari2 ckap benda yg sma tapi hkikat nya tak brslin jgak... Risau jgak lha sbab sblum nie branak 4kg so xnak lha brulang lagi... Mcm mna nak pujuk baby cpat kluar ya ...?

1 Reply

Sis cuba berjalan banyak, pujuk baby, jalan itik ke. Mungkin membantu 😊

5y ago

Ya insyaallah amin...