Klinik Swasta Atau Kerajaan?

Hii. Sy pregnant 6 weeks. Kalau kita pilih klinik swasta untk check up kehamilan setiap bulan tapi melahirkan di kerajaan. Boleh ke? Perlu ke sy buat buku pink kat kerajaan dulu?

Klinik Swasta Atau Kerajaan?
24 Balas

Nanti nurse kat kerajaan bising sis.. pernah kwn saya kena dulu dh nak bsalin betul tp tak dipedulikan sis.. kesian kwn saya

Blh je sis..sy pn bukak buku pink kt klinik kerajaan..monthly checkup kt klinik swasta..bersalin pn kt hosp kerajaan

Klinik /hospital swasta pun skrng dh ada buku pink yg berpandukan kkm. Jadi xda masalah. 💜💜

Rasanya kena buat buku pink kat kerajaan jugak kalau nak beranak kat kerajaan. Cuba tanya klinik dulu.

Hai.. Klinik swasta awak ada bagi buku pregnancy x.. Jika ada awk xpyah dah buat buku pink..

5y ago

Ada rekod ambik darah kan.. try bawak tgk.. tjuk doc

Cube call klinik kesihatan utk tanya. Tp pada sy lebih baik bukak buku juga di kerajaan

bleh.. b'salin nk mane2 pn bleh.. hospital xbleh reject patient, jd kesalahan tu..

Boleh tak ada masalah sebenarnya, janji ada rekod di buku pink😊

Boleh,xde masalah pun asalkn ada buku pink.

Boleh. Tapi seeloknya buat buku pink.