Baby Items for Sale

Do you have any BABY ITEMS for sale? Comment/post them here. Baka may mommies na interesado. Thanks pows. I'll be reposting this regularly.

Baby Items for Sale
186 Replies

Price is negotiable PHP 700 6pcs Stelatopia Emollient Balm 3pcs Stelatopia Emollient Cream 5pcs Mustela Cicastela Moisture Recovery Cream Details: EXP 092022 Mustela Stelatopia Atopic Prone Skin baby-infant Emollient Balm Woth organically farmrd sunflower. Made in France. 89% ingredients of natural origin. 10ml-p.3e US fl.oz. 0% parfum. Fragrance free. Emollient Balm Provides long-term hydration. 91% agree that it soothes itchy sensations. 90% agree that it reduces severe dryness. For an improvement in quality of life. High tolerance from birth on. Dermatologist and pediatrician tested. Apply twice a day to dry and unbroken skin on the body. EXP 062023 Mustela Cicastela baby-infant. from birth on. Moisture Recovery Cream Skin Discomfort 91% Ingredients of natural origin.0%parfum. 3ml-0.1 US fl.oz Made in France. Moisture Recovery Cream Recovers, soothes, and purifies. Apply twice daily to clean and dry affected areas. Do not apply to oozing areas. From birth on. Dernatogist tested. EXP 052022 Mustela Stelatopia Emollient Cream 0% parfum. Fragrance free. 84% ingredients of natural origin. baby-infant. from birth on. 10ml-0.33 US fl.oz Made in France. Add 185p Shipping fee LBC Add 100p J&T / JRS Add 80p(or less) via Shopee Check out. Use discount Vouchers. Shopee Shop: LiftedProducts. https://shopee.ph/jessa101619?smtt=0.0.9 https://carousell.app.link/LJbmJp2Ahlb

***FOR-SALE!! ✔2100 P.E.S.O.S ONLY!! ***Abott Similac TummiCare HW One(0-12month) Pack of 4(400g/each) *Please read informations below. *Pack of 5(400g) sya pero nabawasan ko na ng isa bali apat na pack nalang yung natira 4(400g). With Scoop na po yan. Hindi nagamit yung scoop kasi may scoop na kami before na galing sa maliit na box ng similac before ng baby ko . Nabili ko sya last September 2, 2021 *Manufacturing Date: April 12, 2021 *Expiration Date: April 12, 2024 *Reason for selling: *ayaw ni baby hindi sya hiyang. Ayaw dedein balik brestmilk. Hanap ulit kami ng gatas na mahihiyang sya. *Special Information: *Nabili ko sya sa Mercury Drug Naic Cavite. naka attatch din dyan ang resibo kung magkano at kung saan ko nabili. *Please paki check po yung LOT/CN sa likod ng box at sa pakete ng gatas. Same po sya. Legit Product po ito. *Please paki check po yung FC number sa likod ng box at sa recibo. Same din po sya. Makakasigurado kayong legit na product po ito. *Price: As you can see po 2975 po sya sa resibo pagkakabili ko. Since bawas na po ng isang pack, mura na po sa selling price ung ibibigay ko po. Feel free to message me if my tanong pa po kayo. Salamat.

FLATS / INSERT FOR CLOTH DIAPER A. 5 BHF QUADFOLD by N&N JCASTLE 3 YELLOW 1 MINT GREEN 1 BLUE GREEN EUC-VGUC to be SAFE NIGHT TIME STANDALONE used not more than 10* bought for 90each SELLING PRICE : 300 B. 3 SHOCTF QUADFOLD by N&N JCASTLE EEUC ❌❌SOLD❌❌ used twice bulky pa ki lo NIGHT TIME STAND ALONE 6months&up bought for 120 each SELLING PRICE : 280 C. 6 OBHF TRIFOLD by N&N JCASTLE EEEUC- BRANDNEW BUT WASHED ( kakarating lang po kahapon) NT standalone 3months&up as per wham bought for 70each SELLING PRICE :350❌❌SOLD❌❌ D. 5 LACOSTE COTTON FABRIC QUADFOLD by N&N JCASTLE EEEUC -BRANDNEW BUT WASHED DAYTIME STANDalone as per wham bought for 55each SELLING PRICE : 200 RFS: OVERHOARD OPEN FOR COD SHOPEE

3y ago

eunnabhabe po shop name cu s shopee

𝙊𝙑𝙀𝙍𝙍𝘼𝙉𝙎 🌸 🌸 dress, shorts, t-shirt, pajamas, kids clothes etc 📍 𝙡𝙤𝙘𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 : almanza dos las pinas 𝙢𝙤𝙙𝙚 𝙤𝙛 𝙥𝙖𝙮𝙢𝙚𝙣𝙩 : 🌸 Gcash 🌸 paymaya 🌸 Cash on Pick up 🌸 Cash on Delivery 𝙘𝙤𝙪𝙧𝙞𝙚𝙧 : lalamove or mr. speedy ( shipping fee will be shouldered by customer. 𝙈𝙀𝙀𝙏 𝙐𝙋 : alabang sm southmall tz cruz sm aura taguig pilar 𝐑𝐄𝐌𝐈𝐍𝐃𝐄𝐑𝐒: 🌸No bogus buyers/joy miners, Bogus buyers will be posted 🌸 No cancellation 🌸 No return/exhange/refund 🌸2 days reservation only 🌸please manage your expectation this is overruns 🌸Payment first policy

hello po mga kamomshies..alam q pong wla po aqng karapatan na gawin to dhil lhat nmn po tau ay nangangailangan.. pero aq po ay kumakatok sa inyung mabubuting puso na sana po ay maidamay nyu po aq sa baby essentials nyu po 😢🙏 aq po kasi ngaun ay buntis ng 25weeks at wla pa pong gamit ni baby kht po pangessentials lamang po ay malaking tulong na po sa amin ng baby q.. ang asawa q po kasi ay isa sa mga nawalan ng trabho dhil po sa pandemic.. aq po ay nagmamakaawa at humihiling na sana ay matulungan nyu po aq.. lubos q po itong ipagpapasalamat sa inyo at lalung lalo npo kay Lord dhil may mga mabubuting tao po na kagaya nyu na handang tumulong.. lubos po na nagpapasalamat Darlene Joy Dionisio 😢🙏❤❤❤

3y ago

Taga Lipa City Batangas po.. sana po matulungan nyu po aq.. maraming salamat po 🙏🙏🙏❤❤❤

0-3 Months Branded Personal Preloved Clothes for Baby Girl Hello mga mi. Baka want niyo pong bilhin itong preloved clothes ng baby girl ko, 5 months na po siya ngayon, kaya hindi niya na masuot. For 0-3 Months po yung mga clothes Halos bago at mabranded pa lahat. Washed na din po lahat. - Newborn Clothes ( white clothes, bonets, mittens, socks ) - 3 Frogsuit / Overall Pantulog ni Baby - 8 Onesies ( shirt type ) magaganda at bago pa - 4 shirts ma gaganda yung designs - 12 pants magaganda at bago pa For take all only 2k. Hindi po ito ukay mga mi ha personal preloved po ito ni baby. Message niyo po ako dito. Facebook account po ito ng asawa ko 😅 Fb messenger: https://m.me/kenesteves1993

FOR SALE PRELOVED ELECTRIC BREAST PUMP 1.REAL BUBEE RH - 228 Complete Set with extra accessories: 1 Silicone Massage cushion 1 Replacement Cylinder Head 1 Soft Silicone Washable Cylinder 2. Silicone Manual Breast Pump with cover - pang let down habang nadede si baby *ALL ITEMS FOR 700 PESOS ONLY SF C/O BUYER - All items are used but not abused - used for 5-6 months only not everyday kasi may wearable pump akong extra ginagamit - washed, disinfect & UV sterilized RFS: hindi na po nagagamit dahil wearable pump na yung ginagamit ko lagi FB Account:Cath Zamora Antonio Location: Sta.Mesa Manila