Gender ??

Harini husband cerita dia mimpi jantina anak perempuan, firasat saya memang mengatakan perempuan tp bila orang usik2 perut ramai yg kata lelaki harituh dah scan tapi baby tak tunjukkan lg dia nak buat ibu ngan ayah teka teki ni excited nak tahu gender baby sebab dah boleh start beli barang baby ni nanti kita scan lagi okayy alhamdulillah scan kalini dapat free je??

Gender ??
2 Balas

Tunggu 28w . Selalu firasat ibu betul . Bentuk perut pun betul juga . Perempun dia lebar , orang susah nak nampak perut ibu sebab dia tak berapa menonjol ke depan .