Due 23/11 masih takberanak lagi 😭

Harini 39w1d masih takde tanda nak bersalin lagi . Rasa strees sangat sebb takutt overdue 😢 semuaa jenis senaman dah buat . Tak larat dah nak bawa perut 🥹 please mommy ada tips lain ke hmmm #firstmom #firstbaby

17 Balas

Sama saya 39w1day xde tnda pstu bila checkup scan baby pun x msuk jln dkt bawah rupanya tali pusat dah terbelit kt leher , klu tunggu due pun sgt bhye xleh normal so esoknya saya terus proceed cser.