pap smear

hari tu buat pap smear( dua minggu lps). nurse tu masukkan la benda cam silinder tu dlm miss v guna krim..sblm tu nurse bersih2 kawasan tu.. tiba2 prakk..pecah benda tu..saya tk tau pecah kat dalam atau masa nurse tu tarik keluar, saya ckp kat nurse takde apa2 ke pecah dua benda ru, tkde apa jgn risau kata dia, blh pula ckp awak punya ketat giler..tu susah nak masuk..dan pecah?? lps tu nurse cari silinder saiz kecik dan sapu krim..ok blh.. ni dh 3 minggu, rasa pedih dlm ari2 bawah..cam luka.. ni esok nk ke klinik tu blh cuti pula ( johor cuti jumaat dan sabtu).. ke hospital la gamaknya..

2 Balas

Ish seramnya smpaii patah tu. Better check sblom apa2 jdii.. Kt dlm dh tu kita pn xnampak.. Bahaya btl

tu pasal