Senggugut.

Hari ni DPO 6/7..sblm ni lepas je fasa subur dlm DPO 2 cmtu mesti akan ada rasa senggugut..tapi kali ni DPO6/7 blm ada rasa senggugut..cuma hari ni cramp sikittttttt je tapi tak sakit..simptom lain takde kecuali cepat ngntok..harap kali ni ada rezeki saya..doakan saya ye kawan2

2 Balas

ameen ameen ya Mujib, moga murah rezeki sis dan suami 🌹 pengalaman kita pregnant kali ni, simptom lain dari cycle2 biasa. saya selalunya takkan start senggugut/cramp selagi belum period. dan kadang waktu sebelum/selepas ovulasi. tapi kali ni 10 dpo ada mild cramp di sebelah kanan je. test 13 dpo, positif. hopefully benda yg sama jugak apa yg awak alami tu 💜

6mo ago

aamiin..harap saya pun mcm tu jugak..terima kasih awak 🥺🥺🥰🥰🥰🥰