MEMERLUKAN SEMANGGAT DR KWN2?

hari ni dah 41 minggu 1 hari..bby belum keluar..nak kena masuk ubat dah hari ni..rasa takot sanggat2..mohon jasa baik kawan2 doa kan sy...kawan2 ada cra x,nak bg buka CM..

13 Balas

saya pun lepas dari due 40minggu 6hari cuma keluar tanda2 keluar darah tidak ada kontraksi..terpaksa doktor pecahkan air ketuban masa tu baru ada kontraksi..masatu macam2 perasanan mari..alhamdulillah pada hari khamis 26.8.21 saya dah selamat melahir seorang puteri berat 3.19kg

sya pun bru 36 week 5 day...27 nie serah diri sbb twin dan gdm...nak msok induce Mohon doakan sya ye....

Semoga dipermudahkan segala urusan. Bykkan berjalan, senam yg mcm dduk mencangkung

doakan sy jga..lusa dha kena serah diri masuk ubat , usia kndungan dah 41w4d

sy pun klau x bersalin lagi kena serah diri 🥺, doakn sy smoga d permudahkn

2y ago

Sama 😭 saya pun klau tak besalin lagi kena serah diri smoga kita smua d permudahkan 🤲🏼 aamiin

sy sudah 41 w tapi xdew tnda² lagi,, perasaan datang mcm² ..

Kalau ikot kiraan mmg dlm 40 week kan.. Ke sy salah

semoga dipermudahkan segala urusan puan. Aamiin.

Semoga di permudahakn proses bersalin.. Aamiin

semoga dipermudahkan urusan