Today 39w 3d

Hari ni bgun pg nk kencing kul 6.30pg,tgok2 dh kluar tanda..brownish spot Terus pakai panti liner n smbg tdo..dlm kul 10/11pg ada contraction pulak sikit. Lbh krg jam 12 td terus gerak ke hospital,jln baru bkk 2cm so dktr decide kne check in hospital terus. Doakan dipermudahkan urusan bersalin sy ye.

Today 39w 3d
40 Balas

Sa pun 39w3d.. 😅 blm ada tanda² lg.. Baby masih selesa kot d dlm.. Mengeras ja lebih.. Semoga dipermudahkan mommies yg sdg dlm penantian.. 💕

4y ago

Sama² kita menanti mom.. 🌹