39 weeks 2 Hari

Hari ke3 keluar lendir Dan darah.contraction on off. G PAC Dr suruh admit ward sbb ketuban kurang. Kena bersalin Hari ni jugak 19/8/24.kalau xbersalin esok 20/8 terpaksa masukkan ubat. Bukaan baru 2cm.doakan saya cepat bersalin. Bersalin secara normal.

3 Balas

sy bru kluar mucus plug..tpi kontraksi blm😂 dh 39w 4d...esk jmpa doc kk dlu la scan😂

Slalu lepas dah ade lendir ngn darah malam msti contraction manja

insha Allah 🥰