Botol susu baby tak nak

Hari ini saya bagi susu fm nan HA..baby tak nak.. ingat kan sbb memilih susu..jd pump susu ibu letak dalam botol susu.. baby xnk..jd baby memilih botol susu..botol susu apa yg ok..baby dh biasa minum botol.. tapi hari ni tak nak..tukar puting baru pun tak nak..sye pkai botol susu avent

1 Balas

anak saya pun macamnie xnak botol susu even pam susu badan letak dalam botol pun die xnak..Banyak brand botol n macam2 jenis puting Saya da Cuba,die tetap tolak.Lastny redha je bagi direct 🤣.Sis bolee try pigeon/nuk sebab jenama botol/puting nie doc yang cadangkan sebab menyerupai puting ibu

2y ago

ohh sama macam bby Saya jugaa laa🤭.Ye sis redha ajelaa yang penting bby membesar dengan sihat ☺️