Konfius dan ingin tau

Hari first darah coklat xbnyk pun , hari kedua darah bnyk colour merah , hari ketiga darah pinky2 .. knpe ye sekadar bertanya

3 Balas

awak baru kahwin kn.. klau dh delay period blh buat upt.. blh juga jumpa doktor & bagitahu mslh pendarahan awak.. hormon org baru lpas menikah mmang bnyk berubah.. jd klau ada mslh kitaran haid berubah itu normal..

cuba awak pergi klinik utk buat penilaian kesihatan awak. hanya doctor yg boleh check apa2 mslh awak. setiap mommy condition dia tak sama. mgkin normal pd org lain tak normal pd awak.

perubahan hormon kot