Tentang baby bump

Harap perkongsian ini dapat bagi manfaat pada semua mommy di luar sana.. 😉✌ Kalau kita nak suami kita dan kita sekeluarga masuk syurga bersama..jadi marilah kita jaga aurat kita bersama😉😘✌#SharingisCaringTAP #njoyurpregnancyYa

Tentang baby bump
6 Balas

sis macamana pula kalau kita dh pakai blouse longgar? kira aurat juga tk? apa pendapat sis? 😣

4y ago

aurat kita juga termasuk lengn tangan dan kaki kita juga tw... lengan tgn jika blaus jnis 3 suku pnjng lengan nya kita cover guna handsock...jika kaki kita kena pakai stokin..rmai yg terlepas pandang ttg ini.. 😉