ank susah mkn

Hallo assalamualaikum... Knp yaa moms, ank sya susah mkn ny??pdhl vitamin untk nfsu mkn mh jln trs. V g ngefek sm ank sya. Gra2 ank sya susah mkn. Ank sya jd ada gngguan pncrnaan, prut ny kmbung, muntah2 trs. Ank sya, saat ini usia ny 22 bln. Mnt Tips ny dong moms, gmn cra ny biar ank sya doyan mkn lg, kya dlu. Trimksihhh...???

2 Tanggapan

Kasih makanan yg dia suka dulu ajah bunn, kalo emg vitamin nya gacocok. Ganti ajah bun jangan diterusin.

5y ago

Mknan yg dia suka g shat smua bun..dia ska mkn mie, prmen, coklat, mk ny sya bingung jdi ny..