baby terlalu aktif

hai.sya ini ingat tau tentang baby dalm perut baby satu skg dah msuk 6 bulan tp baby sya terlalu aktif dalam perut kadang2 membuatkan isteri sya kadang2 terbagun terkena tedangan baby sya..soalan sya adakah itu normal?

2 Balas

Normal.. Dulu sy pregnant baby boy siang malam sangat aktif.. Maybe die praktis main bola sepak😆😆Tapi bila pregnant baby girl slow sikit movement die..yg girl ni main barbie doll je tu yg slow je gerak.. Haha.. 😂

5y ago

yeke..sya pun dpt baby boy juga..haha..ptut lah..thanks for the info sis

normal... mmg die tgh aktif...

5y ago

ok sis..thanks