Due date berbeza

Haiii .. saya nak tanya .. masa last period saya x stabil .. kena makan ubat baru period stop and then saya pregnant .. saya ikot laa tarikh last period .. due date ikot period , 6/3 tapi setiap kali scan kat swasta atau kerajaan , dia punya due date mesti 23/3 .. beza jauh sangat .. lepastu doc ikot yang 6/3 kalau x bersalin jugak , kena paksa .. camana ni ....... 😭😭😭 Sekarang saya dah 31 weeks ..#seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

3 Balas

ada bgtau tak pasal masalah period awak tu dari buka buku pink? klau doc ckap nak ikut due date 6/3 , maknanya baby awak berkembang tak beza jauh sgt la dri due scan tu..

3y ago

saya pn period irregular jugak, due date pun beza. alih2 bersalin tak sama pun dgn Dua2 due date tu, siap awal sebulan lagi baby tak sabar nak kluar😂😂😂😂