share

Haii. Just nk shre. Haritu saya ada bjumpa dgn dokter mngenai masalah keputihan teruk sampai jdi kaler hijau tu. Dokter dah amik sample then skrg tgah tgu result. Masa jmpa tu dokter tu ada sggest guna pntyliner jenih nih. Sbb dia kata helok ya memang helok pun. After masuk ubat insert then saya pkai pantylimer ni. Kputihan tu hilangg. Smpai skrg. Harap2 smpai bila2 lah. Boleh lah try korang try cari. Mana tahu helok untuk hampa jgk ?

share
2 Balas

Saya memang pakai Lexee ni dari anak dara lagi... Masa anak dara dulu pernah sekali period tak datang hampir 7bulan... Takut sangat2 sebab ingat dah pregnant tiba2 ka😅... Pastu kakak saya memang jual ni, dia suruh cuba pakai, lepas tu memang period saya teratur tiap2 bulan... Pantyliner ni memang tiap2 hari saya pakai... Pad day & night dia pon saya pakai... Masa mengandung pon saya pakai... Dalam pantang pon saya pakai Lexee jugak... Sejak pakai Lexee memang dah tak pakai pad jenama lain... Kalau nak beli kakak saya ada jual, nak pos pon boleh... Harga dia mahal sikit daru jenama di kedai2 tapi pakai memang puas hati insya Allah takkan menyesal...

Mna nk cari n brp rm. Hee

5y ago

Kakak saya ada jual..... 0189455464