NORMAL KE RASA SENAK KT DADA SUSAH NAK BNAFAS.. HAMIL 4 MINGGU..

Haii nak tanya.. Normal ke kalau hamil 4 minggu cmni.. Bdn selalu letih.. Sakit belakang mcm angin sampai kt Pinggang.. Pastu rasa senak kt dada Kdg2 susah nk bnafas..dduk pun tak selesa.. Baring lagi tak selesa.. Tp Kdg2 tu ok.. Pastu bila bjalan kejap je beli brg terus rasa letih kt peha kt betis..pastu duk lam keta pun mcm semput je.. Nk baring pun susah.. Ni first baby.. Normal ke mcm tu? #firstmom #firstbaby

3 Balas

first baby akan rasa semua tu sis ☺️

2y ago

ha ah dear... boleh jadi mcm kat bawah ni 👇 1/pelebaran tulang rusuk 2/gangguan pencernaan 3/heartburn 4/tekanan dari bayi 5/stress 6/perubahan ukuran breasts 7/serangan jantung 8/gumpalan darah