susu yang sesuai

haii mom saya nak tanya kat sini mom yang dah ada pengalaman..tadi bawa baby pergi check up untuk 2 bulan dan nurse ada tegur nape anak ada kahak dan suruh tukar susu mungkin panas.sekarang baby minum susu frisolac.. nak tanya ada tak mom yang kes macam ni dan susu apa yg sesuai dan susu yg tak panas

2 Balas

Kene try and error sis. Ade budak sesuai dengan dutch baby. Ade budak budak sesuai ngn frisolac. Ade yg elok pakai sustagen. Kne try and error

Sbnrnye..susu bdn.ibu yg sgt2 sesuai untuk kes mcm ni