Darah nifas..

Haii guys, ada tak mommies² yang keluar nifas lebih 44 harii.. Harini dah hari ke 49, tapi masih ada setitik darah.. Paling lama selalunya mommies semua berapa hari ya??? Tadi dah mandi wajib sebab dri malam td smpai ke pagi dah takda.. Tup² nak solat zohor p buang air ada pulak setompok.. Tapi sekarang dah tak ada dah... Masih dalam nifas ke mcm mnaa ya???

2 Balas

Darah nifas smpai hri ke 60..So tu dikira drh nifas lg sis..Walaupun main skjap ade skjap xade...Sye pernah lpas 44hri kuar lg..Tpi dlm 50+ hri tu dh xade smpai lah bbrapa bulan dtg pl..