Kandungan 28weeks

Hai..ada sesiapa dekat sini sakit tulang punggung tetiba tak?dia sakit belah kanan je..belah kiri takde sakit pun.. Nak jalan pun rasa senget semacam ..helppppp

2 Balas

Normal sis, saya merasai waktu masuk trimester 3 terus semua sakit dia kluar. Time nk tidur pon sakit tulang punggung kiri kanan, sampai nak ubah posisi tidur pon kene slow2 sakit tu kne tahan je la. Pinggang depan belakang sakit, lepastu celah kelengkang tu dgn tulang miss v pon dah sakit skrg nk masuk 9 bulan smua sakit dia kluar dah🥰 tapi takpelah inilah satu pengorbanan dan satu kenikmatan untuk ibu2 mcm kita ni merasai 🤲🏻❤️ moga kita smua diberikan kekuatan ye🌹