Sapu Minyak Angin cap kapak/cap Lang

Hai3. mommy2 sume... saya rasa kembung perut sgt3... ada tips tak.nk bagi kuramg rs tension ni. Badan rasa stress sangat tak tahu kenapa. Lepas tu blh tak kalau saya sapu Minyak angin kt baby bump? Effect ke?Membahayakan atau x. #1st pregnancy #21weeks.

2 Balas

Try beli vicks inhaler, yg biasa guna utk selesema tu segar sikit rasa.. angin pn keluar. klu minyak, sy kena buh minyak mestika je serasi. Tapi agak panas.

5y ago

terima kasih mommy bg tips.. mmg sy kne cuba .. xthn jg ni..amgin kxyh ckpla.. rs pening kpla..