5 weeks baby scan but still cant see baby

Hai yalls. last week i go to med checkup to clinic and dr scan for my baby, she said the baby are still cant be seen. is it normal? sorry this is my first experience pregnant

5 weeks baby scan but still cant see baby
38 Balas

saya pon mcm tu sis. org kate normal. dah nampak kantung tu alhamdulillah. jage makan. minum air byk. kalo. boleh 3liter sehari. scan nampak kantung jee. dokter suruh dtg dlm 2minggu lagi. tapi saya nak tgu sampai 10week kandungan niy baru scan lagi.. 1/3 niy cukup 10week hehe. doakan saya jugak yee.. tak sabar nak tgom baby dlm perut sendiri. first baby laa katekan. dah 2tahun lebih menunggu

3y ago

semoga Allah mudahkan urusan kita smua ye sis.... smpai bersalin