5 weeks baby scan but still cant see baby

Hai yalls. last week i go to med checkup to clinic and dr scan for my baby, she said the baby are still cant be seen. is it normal? sorry this is my first experience pregnant

5 weeks baby scan but still cant see baby
38 Balas

Sy scan masa 6 weeks tp nampak kantung ja dan usia kantung baru 5 weeks. Scan lg masa 7 weeks nampak jantung baby tp kecil sangat dalam 1cm. Lepas buka buku pink kat kk 12 weeks nampak dah bentuk baby. Jangan risau masih awal lagi

3y ago

Haah sama dgn saya, scan masa 6week, nampak kantung jee