Boleh makan paracetamol & ubat selsema tak?

Hai, sy pregnant 6w. Demam selsema. Boleh ke mkn panadol dgn ubat selsema? Ke kena dptkan nasihat doc dulu?#firstbaby

18 Balas

35w 2d, saya smlm baru jmpa dokter sbb risau kepala pening sngtt and mata berpinau mcm nak pitam , dokter cek dia kata tekanan darah semua okee and dokter suggest try makan panadol biasa dulu , if still berpinau and pening refer terus ke hospitl utk cek darah semua . so saya cadang kan you pergii cek dokter lah biar dokter tentu kan sama ad bole or tak