34 weeks.. xbnyk gerak

Hai... Start ptg smlm baby kurg gerak.. Dia gerak tp xaktif.. Cnth gerak yg sgt slow.. Ari ni g scan kt klinik.. Dr ckp jntung smua ok.. Alhamdulillah.. Dr ckp.. Kdg2 dia akn gerak slow je.. Tp klau xgerak smpai ptg.. Kne g hosp.. Alhamdulillah.. Skrg dia da aktif blk.. Fuh.. Lega.. Baca kt google.. 34weeks.ni.. Baby da kurg aktif.. Btl ke?

6 Balas

Kadang2 sbb ruang dah sempit. Tapi yg penting cukup 10 gerakan tu. Kalau dia kurang gerak, awk try minum air sejuk/manis. Tak pun minum air kelapa. Biasa baby akan aktif je bila kita minum air2 macam tu.