Alahan

Hai semua..sy Bru baru 7w prgnant ank ke3... Alahan sy agk teruk.. Seharian terbaring shj... Sentiasa loya.....nk makan pon xblh.. Asik loya n muntah.. Ade x mummy yg ada mslh mcm sy?... Risau pula sbb kdg2 seharian xmkn takut effect pd baby.

10 Balas

Sis kena cuba jugak makan apa² yg boleh masuk dgn tekak. Buah² ke, mee ke, bubur ke. Sbb saya dulu alahan jugak. Asal makan jek muntah balik. Tp terpaksa top up balik dgn apa² makanan yg blh masuk supaya perut tak kosong.