sakit pinggang

hai semua..saya na tanya , skrang saya 31 minggu normal ker kalau saya kerap sakit bahagian pinggang sampai menggangu tidur dan mmbuatkan saya ta boleh menjalankan aktiviti harian saya... saya duduk sakit berdiri sakit dan baring pun akan terasa sakit...???

2 Balas

Normal In Sha Allah 😊 sebab baby makin berkembang dekat dalam. Cuba amalkan senaman2 yang ringan dan tak membebankan 😊😊

5y ago

yeke ??ada yg ckp tu tanda2x na bersalin..saya risau la ... sebab sakit sangat...