KLINIK KESIHATAN

Hai semua.. Nak tanya... Saya agak stress bila pergi klinik kesihatan gov. Boleh tak jika saya tidak pergi pun check kt klinik tu?

12 Balas

Bila preggy hati kita cepat terasa, gov't clinic mmg sometimes stressful, dgn nurse2 dia yg garang, so i Prepare swasta dr. And nurse friendly.. So ikut kmauhan c hati lah...

5y ago

blh buat report eh. bagus jgk tu report sj. rs nk buat report sbb dlm bumu.mmg diorg klinik A tulis transfer2 ke klinik B dhla buka buku pink.lt klinik A.Bagi plak 1buku je. pegi klinik B diorg ckp knp sy 1buku je. sy explain balik ape jd kt klinik A. trus klinik B tolak sy transfer ke klinik A. Naik angin jgklah.