Air selusuh

Hai semua. Sy nak tanya air selusuh tu wajib ke minum? Betul ke minum air selusuh mudah bersalin? Mohon jwb ibu2 yg berpengalaman. Maaf bertanya sy first baby☺️

2 Balas

pengalaman sy minum air selusuh, warded rabu .. khamis tuu dpt air selusuh terus minum.. bru stgh botol dh bersalin, tp bukan normal la ??? czer.. mgkin tu mksd mudah bersalin utk sy kot ?

slalu doktor tak kasi minum air selusuh... masa saya nak bersalin... doktor tny ada ambk air selusuh ke sblm mereka nak induce utk bersalin...