Barang bayi

Hai semua. Saya nak tanya, barang-barang bayi kat mana lebih murah? Beli online mcm kat Shopee atau pergi mana-mana baby fair? Ini pengalaman pertama saya. Harap ada yg sudi share. Terima kasih.

21 Balas

Online Shopee Lazada pun okay sgt sis. Ni ada sale 11/11 jgn lupa rembat tp jgn beli banyak baju newborn. Rugi nnti xdan pakai besar dah baby. Beli 3-5 pasang ckup. Yg pampers selimut baby smua tu bleh usha terus smntara sales ni